Bag om Bjarne Nielsen A/S
- høj troværdighed siden 1988

Da den nuværende indehaver (og direktør) Bjarne Nielsen i 1988 overtog en eksisterende Ford-forretning på Cypresvej i Herning, var det samtidig startskuddet til det, der i dag er koncernen Nielsen Car Group. Netop Ford-mærket har været en konstant i vores virksomhed, som i dag er landets største forhandler af mærket med den blå oval. Samlet set driver vi syv Ford-bilhuse spredt ud over Danmark.

Antallet af filialer er vokset fra den ene i Herning – der i øvrigt er blevet skiftet ud undervejs af med en af landets mest imponerende forretninger et andet sted i den driftige midtjyske by – til sammenlagt ti moderne afdelinger, fordelt henholdsvis i Jylland og på Sjælland.

Ford er det bedst repræsenterede bilmærke i Bjarne Nielsen-koncernen med sin tilstedeværelse i syv bilhuse. Renault og Dacia forhandles i tre afdelinger – det samme gør sig gældende for premium-mærket Volvo. I to bilhuse forhandles Kia, mens Mazda er repræsenteret i en enkelt afdeling.

Samtlige afdelinger i Bjarne Nielsen-koncernen håndterer også et stort salg af bedre brugte biler, ligesom flere bilhuse har fokus på salg og leasing til erhverv.

Der er mere end 330 ansatte i Bjarne Nielsen-koncernen, som årligt sender mere end 8500 nye og brugte biler på gaden og omsætter for godt 1,2 milliarder kroner.

Læs mere på Bjarne Nielsen-koncernens egen hjemmeside.

Bjarne Nielsen

Læs mere om de 10 bilhuse og 6 bilmærker, der gemmer sig bag brandet Bjarne Nielsen.

Bilernes Hus

Bilernes Hus i Silkeborg er kendt af mange – særligt i Jylland. Bilhuset er blandt Danmarks største.

LEASING DK

Få kompetent rådgivning og lease din næste person- eller varebil af ægte bilfolk.

Motorpoint

Hos Motorpoint finder du et bredt udvalg af nyere PREMIUM biler i den helt lækre end af skalaen.

Få nyheder om biler med Bilguiden

Vi anmelder og fortæller om de nyeste trends, modeller og tricks indenfor bilbranchen på vores Youtube kanal.