En koncern fyldt med køreglæde

I 2020 blev Nielsen Car Group skabt. Bjarne Nielsen har lagt navn til og stået i spidsen for bilforretningen siden 1988. Op gennem de seneste 30 år er virksomheden vokset. Vokseværket tog sin foreløbige kulmination med tilblivelsen af Nielsen Car Group, der forener selskaberne Bjarne Nielsen, Bilernes Hus, LEASING DK og Motorpoint under samme moderselskab.

Koncernen Nielsen Car Group rummer i alt 11 store bilhuse – de 10 i Bjarne Nielsen-regi samt Bilernes Hus der er beliggende i Silkeborg. Endvidere er leasingfirmaet LEASING DK en del af koncernen, ligesom virksomheden Motorpoint er det. 

Et moderselskab. Fortsat fire brands.

Efter sammenlægningen i ét moderselskab, bevares og markedsføres hver del af forretningen stadig som individuelle brands. Du vil derfor stadig møde os fuldstændig som hidtil udadtil mens vi indadtil naturligvis forsøger at høste frugten af en samlet administration.

Vores hjerter banker for biler
- og god kundeservice

Uanset om vi møder på arbejde i Vestjylland eller på Sjælland, så arbejder vi med samme passion for biler og med et fælles mål om, at vi – ved at samarbejde og udnytte synergierne mellem selskaberne – kan blive endnu bedre, endnu større og endnu mere synlige. 

Og det kan godt være, at Nielsen Car Group A/S er et nyt navn i bilbranchen – men vi har mere end 30 års erfaring med køb, salg og servicering af biler.

Mød vores selskaber

Geografisk er vi placeret i Jylland med syv bilhuse samt virksomhederne LEASING DK og Motorpoint og på Sjælland med fire bilhuse i og omkring Storkøbenhavn. Du kan finde de nøjagtige lokationer for Bjarne Nielsen-bilhusene her samt for Bilernes Hus, LEASING DK og Motorpoint her.

Bjarne Nielsen

Læs mere om de 10 bilhuse og 6 bilmærker, der gemmer sig bag brandet Bjarne Nielsen.

Bilernes Hus

Bilernes Hus i Silkeborg er kendt af mange – særligt i Jylland. Bilhuset er blandt Danmarks største.

LEASING DK

Få kompetent rådgivning og lease din næste person- eller varebil af ægte bilfolk.

Motorpoint

Hos Motorpoint finder du et bredt udvalg af nyere PREMIUM biler i den helt lækre end af skalaen.

Få nyheder om biler med Bilguiden

Vi anmelder og fortæller om de nyeste trends, modeller og tricks indenfor bilbranchen på vores Youtube kanal.