Her finder du biler fra den øverste hylde

Gennem adskillige år har bilforretningen Motorpoint været et søsterselskab til Bjarne Nielsen A/S og LEASING DK – og er altså i dag en del af Nielsen Car Group-koncernen. Motorpoint blev oprindeligt grundlagt i Herning, men har i dag domicil i Bilernes Hus midt i Silkeborg.

Hos Motorpoint sælges et meget bredt udvalg af biler. Fra den ganske gennemsnitlige Opel Astra eller Ford Focus til de mere eksklusive og ekstravagante modeller som eksempelvis Porsche Taycan, Mercedes-Benz’s AMG-modeller og BMW’s M-serie. Vi har med andre ord både biler med masser af plads til familien, komfortable og lækre luksusbiler samt ægte sportsbiler med masser af saft, kraft og styrke.

En betydelig del af tidligere leasede biler bliver solgt gennem Motorpoint – og det er ikke mindst her, at søskende-relationen til LEASING DK kommer til sin ret.

Først og fremmest er Motorpoint dog en bilforretning for alle, der har et ønske om at købe en nyere og bedre brugt bil, uanset størrelsen på ens pengepung eller kassekredit. Virksomheden henvender sig til både private og erhvervslivet.Der er mulighed for køb, finansiering, leasing samt flex-leasing af de mange forskellige bilmodeller.

Læs mere på Motorpoints egen hjemmeside.

Bjarne Nielsen

Læs mere om de 10 bilhuse og 6 bilmærker, der gemmer sig bag brandet Bjarne Nielsen.

Bilernes Hus

Bilernes Hus i Silkeborg er kendt af mange – særligt i Jylland. Bilhuset er blandt Danmarks største.

LEASING DK

Få kompetent rådgivning og lease din næste person- eller varebil af ægte bilfolk.

Motorpoint

Hos Motorpoint finder du et bredt udvalg af nyere PREMIUM biler i den helt lækre end af skalaen.

Få nyheder om biler med Bilguiden

Vi anmelder og fortæller om de nyeste trends, modeller og tricks indenfor bilbranchen på vores Youtube kanal.