En organisation bygget på fælles værdier.

En landsdækkende koncern med store moderne bilhuse og velassorterede værksteder er ikke noget, som man lige etablerer fra den ene dag til den anden. At bygge en kæde op, der beskæftiger mere end 500 medarbejdere og har en omsætning, der skal tælles i milliarder – det kræver både gefühl, vilje og vedholdenhed.

I løbet af de sidste 30 år er Nielsen Car Group vokset til en af de største bilkoncerner i Danmark. Vi var ikke så langt hvis vi ikke havde navigeret efter en klar kurs og en rød tråd, samt konsekvent keret os om det gode købmandsskab.

Det gode købmandsskab

Hvad er et “godt købmandsskab”? For os er det indbegrebet af det vi gør. Det handler om at når vi bruger penge, så forholder vi os til det som var det vores egne. Når vi bruger penge, skal vi helst se de samme penge komme retur igen – og gerne flere end vi har brugt. 

Det gode købmandsskab er også at tilbyde vores kunder løsninger, som skaber værdi. Det er også at sikre os at de kunder, der handler hos os, er tilfredse så de kommer igen og igen.

Benene plantet i den jyske muld og altid i øjenhøjde

Vi kommer ikke uden om det. Vores hovedkontor ligger i Jylland, og vi er jyske i vores tilgang til verden. Vi er eftertænksomme og velovervejede – og så betaler vi ikke for meget for en vare. Men det betyder også at vi selvfølgelig gerne investerer i en god idé hvis vi kan se forretningen deri.

Vores kerneværdier

Respekt

Vi har stor respekt for vores kolleger, vores samarbejdspartnere og ikke mindst vores kunder.
En del af det at nære respekt er at udvise ordentlighed. Der er simpelthen ikke noget alternativ!
Vi er loyale og kan regne med hinanden – på præcis samme måde, som kunderne altid kan regne med Nielsen Car Group. Vi arbejder hårdt, fokuseret og intenst på at leve op til de forventninger, som der med rette stilles til os.

Kvalitet

Vi overholder aftaler – og vi lover ikke noget, som vi ikke kan holde. Hos Nielsen Car Group skal tingene være i orden – og det gælder både i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
Vi fokuserer konstant på, hvordan vi kan optimere arbejdsprocesser og metoder yderligere, så kvaliteten aldrig bliver kompromitteret – til gavn for både vores tusindvis af kunder og os selv.

Engagement

I Nielsen Car Group møder vi motiveret ind på vores arbejdsplads. Begejstring, optimisme og en positiv tilgang til de udfordringer, som arbejdsdagen bringer gennemsyrer vores indstilling til arbejdet i en bilforretning.
Vi ser os som problemløsere for kunderne – og vi vil altid gå en ekstra mil for at binde de knuder op, som det er umuligt at undgå i en travlt hverdag med hundredvis af håndteringer.
I Nielsen Car Group er vi alle ambassadører for vores koncern. Vi står aldrig stille, men bevæger os altid fremad. Og gerne på fire hjul.

Vores ledelsesfilosofi

Vores ledelsesfilosofi bygger på tre grundbegreber: Ansvar, beføjelser og forpligtelser. Som medarbejder vil du mærke at du har nogle opgaver, som det er dit ansvar at løse og holde styre på. Du har også nogle beføjelser til at få det til at ske. Ansvar og beføjelser går hånd i hånd med en forpligtelse til så også at levere et resultat. 

Det kan måske lyde højt flyvende, men vi bruger det i vores dagligdag. Uanset om man er ansat som mekaniker, salgskonsulent eller afdelingsleder har vi hver især et ansvar for egne opgaver. Som salgskonsulent har man eksempelvis et ansvar for at butikken er imødekommende, vareudvalget godt repræsenteret og up-to-date. Man har også beføjelserne til at købe biler op hvis de mangler på lageret eller opfinde tiltag hvis der skal ekstra til for at handlen hjem. Slutteligt har man også en forpligtelse til at levere et resultat.

Tændt på mere? Fortsæt din karriere hos os.

Bjarne Nielsen

Læs mere om de 10 bilhuse og 6 bilmærker, der gemmer sig bag brandet Bjarne Nielsen.

Bilernes Hus

Bilernes Hus i Silkeborg er kendt af mange – særligt i Jylland. Bilhuset er blandt Danmarks største.

LEASING DK

Få kompetent rådgivning og lease din næste person- eller varebil af ægte bilfolk.

Motorpoint

Hos Motorpoint finder du et bredt udvalg af nyere PREMIUM biler i den helt lækre end af skalaen.