Sådan er det at være salgskonsulent hos os

Hør mere om, hvordan det er at være salgskonsulent i videoen nedenfor. Husk at tænde for lyden.

Vi er mange der brænder for at sælge biler!

Som salgskonsulent er du vores primære kontakt til kunderne, der forventer gode og saglige svar på alle deres spørgsmål. Du har derfor en stor del af ansvaret for, at hver og en af dem går ud ad døren med et smil på læben, og ikke mindst får lyst til at vende tilbage og handle hos os igen.

I Nielsen Car Group er vi omkring 70 salgskonsulenter fordelt i vores 11 bilhuse. Herudover er endnu flere beskæftiget med salg og indkøb af biler i vores leasingselskab LEASING DK og i vores administration. Så bliver du en del af vores team, er der mange at sparre med.

Som salgskonsulent i vores koncern nyder du godt af en række fordele

Spændende hverdag med dygtige kolleger 

I dagligdagen lægger vi stor vægt på at skabe et godt sammenhold og et godt arbejdsklima i alle vores butikker. Samtidig vil du mærke styrken i at have en stor familie at sparre med og at der er gemt en masse knowhow og erfaring i hele koncernen.

Du kan godt forvente en travl hverdag, hvor du i høj grad er selvkørende og kan tage en hurtig beslutning og slå til, når handlen giver mening for både dig og kunden. Samtidig er der også plads til hygge over frokosten, en fyraftensøl om fredagen og medarbejderarrangementer ud af huset.

Fokus på leads og digitale muligheder

Vi er ikke bange for at føre an, og derfor har vi også en ny og moderne hjemmeside, hvor kunderne kan se hele vores store udvalg og med få klik bestille bilen til levering hjemme i indkørslen.

Vi skiller os ud i vores arbejde med leads. Vores kundecenter sorterer skidt fra kanel blandt mere end 3.000 chats og digitale leads hver måned. Kun det bedste sender vi videre til dig, så du kan fokusere på at gøre det, du er god til – nemlig at få handlen i hus! Så du kommer altså ikke til at kede dig bag et skrivebord i butikken, hvis ikke der kommer kunder ind ad døren.

Vi hjælper dig til at yde dig bedste

I en stor koncern som vores har vi gjort det nemmere at være bilsælger. Vores vognadministration tager sig af det meste papirarbejde, registrerer biler og sørger for, at der er tjek på eventuelle tilskud og afgiftsberegninger.

Vi har også en marketingafdeling som holder vores hjemmeside opdateret og understøtter med kampagner og videomateriale, men i dagligdagen er det også dit og kollegernes ansvar at gribe mobilen og være med til at markedsføre vores mange både nye og brugte biler på sociale medier og til events. 

Vi klæder dig på til fremtidens bilsalg

Bilbranchen forandrer sig hele tiden og især lige nu. Foruden vores digitale fokus lægger vi i Nielsen Car Group vægt på, at du har mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt og har alle kompetencer til at følge med udviklingen.

Derfor får du løbende tilbudt efteruddannelse og relevante kurser, og har du lyst og mod på at avancere inden for vores egen koncern, er der masser af muligheder. Vi har flere der er blevet både salgschef eller sågar afdelingschef.