Mød en kollega

Som medarbejder i Nielsen Car Group har du masser af muligheder for at videreudvikle dine kompetencer og måske skifte til nye jobfunktioner i koncernen.

Vi har eksempler på salgseleven, der er blevet salgschef, mekanikeren der er blevet værkfører eller værkstedschef, og lagerdrengen der er blevet direktør. Læs nogle af de mange eksempler herunder.

Det betyder alt for mig, at jeg hele tiden har mulighed for at få nye ny fordringer og udvikle mig. Det er nemlig det, der driver mig, og at jeg kan hjælpe alle kollegerne ude i de enkelte bilhuse til at gøre det endnu bedre og mere effektivt til gavn for alle
Kenneth Lavrsen
Garantibehandler, Nielsen Car Group Silkeborg

Fra mekaniker til garanti- og servicebehandler

Kenneth Lavrsen startede i maj 2005 som mekaniker i Herning-afdelingen. Her havde han ansvaret for et bilmærke. Efter et par år blev han tilbudt at rykke til Ringkøbing som skruende værkførerassistent, og det var han i et år og blev derefter værkstedschef. Efter et par år fik han også ansvaret for lageret i Ringkøbing så titlen blev Lager- og værkstedchef som han efterfølgende var i 10 år. Herefter fik Kenneth lov til at starte et nyt team op omkring garanti, hvor han fik ansvaret som garantibehandler og træner. Efter et år blev serviceaftaler også en del af ansvarsområdet.

Fra lagerekspedient til direktør

Anders Nielsen (der ikke er i familie med Bjarne Nielsen) begyndte i 1990’erne som lagermedarbejder i Bjarne Nielsens første bilforretning på Cypresvej i Herning. Han var væk fra forretningen i en årrække for herefter at vende tilbage til Bjarne Nielsen i 2012. Her var han især med til at opbygge leasingdelen i form af Leasing DK, som han senere blev direktør for. Senest er Anders Nielsen i 2020 blevet driftsdirektør i Nielsen Car Group.

"Gennem min karriere i Bjarne Nielsen har jeg oplevet en stor tiltro fra lederne og en stor frihed til at udvikle mig selv i forretningen. Med frihed følger også et stort ansvar, men griber du chancerne og lever op til de målsætninger, du selv er med til at fastlægge, så er der masser af muligheder for at præge sit arbejde, så det bliver ved med at være spændende og meningsfyldt. Det er jeg selv et tydeligt eksempel på."
Anders Nielsen
Driftsdirektør i Nielsen Car Group
Jeg er blevet i Esbjerg, fordi det er en god arbejdsplads med gode kollegaer på tværs af afdelingerne, og der er plads til at udvikle sig i koncernen. Det betyder mest for mig, at der er plads til personlig udvikling både for mig og mine kollegaer.
Kaj Billeskov
Værkstedschef i Bjarne Nielsen Esbjerg

Fra mekaniker til værkstedschef

Kaj startede i lærer som mekaniker i sommeren 2007 hos Ford i Billund.
Efter et smut forbi Ford i Vejle landede Kaj hos Bjarne Nielsen i Esbjerg i 2017 som værkfører for Ford. Her gik der blot halvandet år, før Kaj blev tilbudt stillingen som Værkstedschef i samme hus.

Inspireret? Kom med på holdet.

Har du talentet, har vi også en plads til dig. Vi søger løbende nye kolleger, og du er også velkommen til at søge uopfordret.